Tuesday, April 22, 2008

mod_rails + edge rails

Based on a recent conversation at phusion passenger google group, there is a bug wherein mod_rails fails to start its spawner for an application that uses edge rails.

Basically, you'll get this error (complaining about a failed 'to_constant_name' somewhere):

  Framework that failed to load:
Vendor directory: /path/to/vendor/rails
Error message:
Anonymous modules have no name to be referenced by
Exception class:
ArgumentError

More info about the bug can be found in the bug report filed by hongli


update: This seems to be fixed in edge rails + git passenger (though I havn't tried yet), as hongli's comment below says.

4 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Hongli said...

This issue has been fixed in edge Rails.

jorrel said...

Nice, thanks for the update!

mohit abram said...

Hello everyone, really dreams do come through, i no longer have to apply for loans and worry over my bad credit scores, i got my blank ATM card after so many trails all thanks to Mr George, if you are thinking if its actually real the answer is YES. Mr George is very good at his job i applied for the card and got it shipped to my country 5 days later and i have been using the card for two months its totally untraceable, my life has transformed from paring an apartment in the slums to purchasing an executive condo with luxury furniture's and now my children can now attend quality schools, Mr George is an angel sent from God to the poor and needy. i am writing this with tears of joy as Mr George has removed my family from the life of want to the life of satisfaction. you can contact him through this email: blankatm402@gmail.com
BEST WISHES